Wil jij werken bij een van de grotere universele autobedrijven met de mooiste merken en de best uitgeruste werkplaats van Nederland?

Kom dan werken bij Autobedrijf Boks.

Autobedrijf Boks is een universeel autobedrijf dat ruim 30 jaar geleden is opgericht door Gerrit Boks. De voorraad nieuwe en gebruikte auto's van Autobedrijf Boks wisselt sterk en bestaat uit auto's tussen de €1.000,- en. €250.000,-

De werkplaats is onlangs verbouwd en voorzien van de modernste diagnose apparatuur. Onze goed opgeleide technici hebben ruime ervaring met alle merken en modellen, dat betekent dat onze klanten, ongeacht hun merk auto, altijd bij ons terecht kunnen voor reparatie, onderhoud en garantiewerkzaamheden.

Het motto van Autobedrijf Boks is niet voor niets ' Sterk in elk merk".

 

 

 Marketing- & communicatiemedewerker Autobedrijf Boks B.V.

Functieomschrijving


Ben jij de marketeer die ons gaat helpen onze doelstellingen te realiseren? Heb jij een passie voor auto’s en ben je een aanpakker? Reageer dan snel!

Autobedrijf Boks is al meer dan 30 jaar het juiste adres voor nieuwe en gebruikte auto’s. Wij zijn een familiebedrijf en gevestigd in Apeldoorn. Wij hebben een ruime selectie aan gebruikte auto’s van vrijwel alle merken. Maar we zijn niet alleen specialist in occasions, ook voor nieuwe auto’s kun je bij ons terecht.

Met een team van zeven monteurs hebben wij een goed geoutilleerde werkplaats met de modernste diagnoseapparatuur. Naast verkoop van auto’s is een belangrijke tak van sport; reparatie, onderhoud, APK uitvoeren, financiering en verzekeringen.

Online marketing & content ontwikkelaar & slimme analist

Wij zoeken een starter die zin heeft om te leren maar zelf ook kennis meebrengt! Ben jij een creatieve duizendpoot die ideeën om kan zetten naar concrete ideeën en acties? Ben jij gek op data en lukt het jou om deze te analyseren en vervolgens effectief in te zetten m.b.t. tot de marketingdoelstellingen?

Werkzaamheden

Opzetten van (online) campagnes
Loyaliteit-marketing inzetten
Meewerken aan evenementen en introducties
Beheer website
Social media beheer


Wij vragen die:

een afgeronde HBO-opleiding richting marketing&communicatie heeft.
goed Nederlands spreekt en schrijft.
ervaring heeft met social media, websitebeheer, CRM-systemen en photoshop.
woonachtig is in de regio Apeldoorn.
16 tot 24 uur per week beschikbaar is.


Kortom een mooie en veelzijdige functie! Herken jij jezelf hierin, heb jij passie voor auto’s en zoek jij een leuke uitdaging met toekomstmogelijkheden bij een informeel autobedrijf waar jouw mening er ook echt toe doet? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet!

Soort dienstverband: Deeltijd

Onze voordelen

  • Familiebedrijf
  • Ruime keuze in occasions
  • Eigen werkplaats, onderhoud aan alle merken
  • Uw motor of caravan ruilen wij ook in!